Nokia prezintă 4 noi telefoane low-mid-end Asha cu potențial ridicat: Nokia Asha 300, Nokia Asha 303, Nokia Asha 200 și Nokia Asha 201

Autor:  | Publicat în:  Nokia 5.643 ori
<b>Nokia prezintă 4 noi telefoane low-mid-end Asha cu potențial ridicat: Nokia Asha 300, Nokia Asha 303, Nokia Asha 200 și Nokia Asha 201</b>Dacă vi s-a părut vreodată că obțineți prea puține de la un telefon precum Nokia C3, atunci aflați că finlandezii vor să apropie modelele low end de potențialul și funcțiile smartphone-urilor. Cum? Implementând funcții de smartphone pe...

Dacă vi s-a părut vreodată că obțineți prea puține de la un telefon precum Nokia C3, atunci aflați că finlandezii vor să apropie modelele low end de potențialul și funcțiile smartphone-urilor. Cum? Implementând funcții de smartphone pe "feature phones". Astfel, în cadrul Nokia World 2011, pe lângă modelele Mango OS Lumia 800 și Lumia 710 au fost prezentate și handseturile din seria Asha: Nokia Asha 300, Nokia Asha 303, Nokia Asha 200 și Nokia Asha 201.

Noile sosite sunt handseturi care oferă un design de calitate, experiențe de socializare deosebite și tastaturi QWERTY plus experiențe touchscreen. Mai sus îl vedeți pe Nokia Asha 303, un handset cu ecran capacitiv touch de 2.6 inchi și o tastatură QWERTY de calitate. A se observa și prezența jocului Angry Birds pe ecran. Handsetul vine cu funcții de socializare și navigare pe Internet simplistă, iar în interiorul său se afla un puternic procesor de 1 GHz, în vreme ce dotările mai includ și conectivitate 3G, WiFi, email, IM și socializare din ecranul Home. Nokia Asha 303 se folosește de browserul Nokia integrat, bazat pe soluții cloud și comprimând 90% din date.

Angry Birds Lite vine la pachet cu terminalul, iar dacă vă tentează un Asha 303, aflați că el va sosi la un preț de 115 euro fără taxe începând cu trimestrul 4 al acestui an. și apoi îi vine rândul lui Asha 300, pe care îl vedeți mai jos:

Acest telefon combina la rândul său experienta touch cu cea QWERTY și vine cu un procesor de 1 GHz, plus conectivitate 3G și o experiență rapidă de browsing web. și în acest caz există o comrpimare de 90% a datelor. Aveți acces la Nokia Store, Angry Birds preinstalat, iar dotările includ o cameră de 5 megapixeli, player audio, radio FM, Bluetooth și slot pentru carduri de memorie de până la 32 GB. Telefonul va sosi tot în trimestrul 4 la prețul de 85 de euro fără TVA.

și iată-l și pe Asha 300:

Nokia Asha 300

Asha 200 este un telefon dual SIM cu funcția Easy Swap pentru a trece de la un SIM la altul cu ușurință fără a închide handsetul. Avem aici la dispoziție un frate geamăn cu Nokia C3, după părerea mea. Handsetul vine cu o tastatură QWERTY comodă, suport pentru socializare, email IM și serviciile RenRen, Orkut și Flickr. Nokia Asha 200 suporta carduri de memorie de pana la 32 GB și este destinat tinerilor din țările în curs de dezvoltare precum Mexic și India. Telefonul va sosi pe piața în trimestrul la un preț de aproximativ 60 de euro. Iata-l:

Asha 202

în cele din urmă îl vedem și pe Asha 201 în imaginea de mai jos și aflăm că handsetul este varianta single SIM a lui Nokia Asha 200. Dotările sale includ un difuzor cu volum foarte ridicat, radio FM stereo, browserul Nokia menționat mai sus și o baterie care oferă până la 52 de ore de playback audio. Prețul estimativ pentru acest model este de aproximativ 60 de euro fără taxe, iar telefonul se va livra în primul trimestru al lui 2012.

Asha 201

Care dintre aceste modele va surâde și de ce? Rețineți că Nokia a lansat și o versiune avansată de Maps și aplicații Nokia Public Transport, disponibilă în peste 100 de țări și 430 de orașe. Prin acestea primiți detalii despre rutele autobuzelor, metrourilor și trenurilor, dar asta doar în 45 de orase.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×