Nokia Lumia 710 vine În magazine de azi, la prețul de 270 de euro (fără taxe)

Autor:  | Publicat în:  Nokia 1.208 ori
<b>Nokia Lumia 710 vine În magazine de azi, la prețul de 270 de euro (fără taxe)</b>După lansarea lui Nokia Lumia 800 la nivel internațional, iată că și al doilea model Windows Phone de la Nokia, Lumia 710 pătrunde pe piață. Handsetul a debutat în Taiwan ieri în magazine, urmând să ajungă în Singapore, India și Rusia în...

După lansarea lui Nokia Lumia 800 la nivel internațional, iată că și al doilea model Windows Phone de la Nokia, Lumia 710 pătrunde pe piață. Handsetul a debutat în Taiwan ieri în magazine, urmând să ajungă în Singapore, India și Rusia în următoarea săptămână. Prețul său este de 270 de euro, fără TVA.

Handsetul rulează Windows Phone 7.5 Mango și a fost prezentat oficial împreună cu Nokia Lumia 800 în cadrul Nokia World 2011 cu câteva săptămâni în urmă. Acest device reprezintă o ofertă mai low end la capitolul specificații decât Lumia 800, dar rămâne totuși un smartphone. Așteptăm acest terminal cu procesor single core de 1.4GHz și camera de 5 megapixeli și în țara noastră și sunt sigur că până la finalul anului, sau cel târziu în decembrie îl vom vedea și la retailerii și operatorii locali.

Handsetul sosește cu un ecran WVGA TFT de 3.7 inch, cu rezoluție de 800 x 480 pixeli și bazat pe tehnologia ClearBlack. Designul său aminteste de cel al lui Nokia C7, iar dotările sale mai includ și camera de 5MP menționată anterior, cu bliț LED, captura video 720p la 30 fps, 512 MB RAM și 8 GB memorie internă. Bateria acestui telefon îi asigură până la 7.6 ore de convorbiri 3G. Avem la dispoziție ca și pe Nokia Lumia 800 serviciile Nokia Drive și Nokia Maps, plus Nokia Music.

Să vedem dacă și acest produs Nokia se va vinde bine, deoarece se pare că Lumia 800 a fost un hit uriaș în Marea Britanie și Franța, datorită promovării și a ofertelor speciale.

eMAG: REVOLUȚIA PREȚURILOR începe mâine dimineață! Galaxy S7 la 2.299 lei și alte bunătăți! (link de afiliat)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×