iPad 3 vine În februarie 2012, dotat cu Retina Display

1.397 ori
<b>iPad 3 vine În februarie 2012, dotat cu Retina Display</b>Suntem tot mai aproape de lansarea unui nou iPad, pe măsură ce ecourile lansării lui iPhone 4S se sting, iar vânzările lui iPad 2 încep să scadă. Acum au apărut și informații că noua tableta Apple va sosi cu un display Retina, nu că nu am fi...

Suntem tot mai aproape de lansarea unui nou iPad, pe măsură ce ecourile lansării lui iPhone 4S se sting, iar vânzările lui iPad 2 încep să scadă. Acum au apărut și informații că noua tableta Apple va sosi cu un display Retina, nu că nu am fi știut asta deja, dar sună altfel când sursa este oarecum oficială.

Avem în sfârșit și o dată de lansare și anume februarie 2012, dar nu putem garanta că e 100% reală. De remarcat e faptul că Apple nu mai este acea companie care lansa mereu generații de produse în baza unei tradiții, în aceeași lună și săptămâna în fiecare an. Ei bine, primul iPad a fost anunțat în ianuarie 2010 și pus în vânzare în aprilie, în vreme ce iPad 2 a fost anunțat în martie 2011 și pus în vânzare imediat după debutul său oficial.

Rămâne de văzut ce fel de evoluție va avea al treilea iPad, anunțat în februarie și probabil pus în vânzare în martie. Richard Garner, analist la Citi are informații din interiorul Apple și afirma că este sigur că noua tableta va dubla rezoluția lui iPad 2, atingând 2048 x 1536 pixeli. între timp, Samsung ripostează cu un display de tabletă cu incredibila rezoluție de 2560 x 1600 pixeli, dar rămâne să vedem cât de reale sunt aceste speculații și cât este ficțiune și PR.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×