Nokia Lumia 800 oferă o autonomie considerabil mai mare după update-ul de firmware

Autor:  | Publicat în:  Nokia 1.148 ori
<b>Nokia Lumia 800 oferă o autonomie considerabil mai mare după update-ul de firmware</b>Presupun că vă amintiți că după lansarea lui Nokia Lumia 800 în piață au sosit zeci de plângeri legate de bateria de 1.450 mAh și autonomia care scădea vizibil chiar și când telefonul era în stand-by. &nbsp; Nokia a recunoscut problema și a...

Presupun că vă amintiți că după lansarea lui Nokia Lumia 800 în piață au sosit zeci de plângeri legate de bateria de 1.450 mAh și autonomia care scădea vizibil chiar și când telefonul era în stand-by.

Nokia a recunoscut problema și a spus că lucrează intens la un update firmware ce va înlătura problema. Se pare că au și reușit, în cele din urmă cu cel mai recent update al lui Windows Phone 7.5 Mango. Potrivit WPCentral acum autonomia a crescut și de 3 ori față de perioada anterioară. Mi se pare o valoare uriașă, adică dintr-un firmware să scoți această valoare.

Se pare că și partea audio a fost îmbunătățită, bass-ul se aude mai clar, mai puternic. Ați primit update-ul la Lumia 800?

Preț Nokia Lumia 800 în magazinele online:

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×