Nokia Lumia 800 pe mâna celor mai mari bloguri tech: iată impresii (Video)

Autor:  | Publicat în:  Nokia 2.313 ori
<b>Nokia Lumia 800 pe mâna celor mai mari bloguri tech: iată impresii (Video)</b>Nokia World 2011 a fost evenimentul tech cel mai de seamă al săptămânii, desfășurat la Londra și având drept punct central debutul primelor modele Windows Phone de la Nokia. Au urmat evident și experiențe hands on cu Nokia Lumia 800 și Lumia...

Nokia World 2011 a fost evenimentul tech cel mai de seamă al săptămânii, desfășurat la Londra și având drept punct central debutul primelor modele Windows Phone de la Nokia. Au urmat evident și experiențe hands on cu Nokia Lumia 800 și Lumia 710, primul dintre acestea ajungând pe mâna marilor bloggeri tech, de la cei de la The Verge, la cei de la Slashgear, GSMArena, mobileburn și mulți alții.

Mai toată lumea s-a axat pe comparații, fie cu Nokia N9, fie cu alte modele cu Windows Phone. Asemănarea cu N9 este clară aici, în afara butonului camera adăugat pe Lumia 800 și a ecranului de 3.7 inchi, față de cel de 3.9 inchi de pe N9. Acel spațiu de 0.2 inchi a fost ocupat de butoanele speciale WP7, iar vestea bună aici este că avem la dispoziție aceeași cameră de 8 megapixeli de pe N9, foarte apreciată de către cei care au testat-o.

Nokia Lumia 800 a fost prezentat în aceste clipuri hands on în varianta albastră, neagră sau roz și trebuie să aflați că telefonul va sosi pe piață la mijlocul lunii noiembrie. Prețul sau va fi de 420 de euro fără TVA, pentru varianta de 16 GB, care vine la pachet și cu 25 GB de spațiu de stocare SkyDrive.

Mai toți cei care au avut contact cu telefonul au dorit să îi vadă funcțiile navigaționale în acțiune și cameră, după cum puteți constata din clipurile de mai jos.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×