Cu un pas mai aproape de iMaps: Apple achiziționează C3 Tehnologies, aduce hărțile 3D pe micile ecrane (Video)

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.060 ori
<b>Cu un pas mai aproape de iMaps: Apple achiziționează C3 Tehnologies, aduce hărțile 3D pe micile ecrane (Video)</b>Apple a oferit indicații cu privire la intenția sa de a lansa un serviciu de navigare și hărți propriu încă de acum 2 ani, când completa achiziția companiei Placebase, creatoare de softuri de cartografiere. Apoi a urmat achiziția celor de la...

Apple a oferit indicații cu privire la intenția sa de a lansa un serviciu de navigare și hărți propriu încă de acum 2 ani, când completa achiziția companiei Placebase, creatoare de softuri de cartografiere. Apoi a urmat achiziția celor de la Poly9, care se ocupă cu realizarea hărților 3D, iar acum lista continuă cu C3 Technologies.

Este știut faptul că Apple folosește Google Maps pe iPhone pentru a oferi direcționare și navigare clienților săi. Ei bine, acum gigantul din Cupertino ar putea să se axeze exclusiv pe hărți 3D, o zonă pe care rivalii din domeniu nu prea au atacat-o, deși Bing Maps și Nokia Maps încearcă o tentă de 3D care nu arată deloc rău. După cum se vede și în imaginile din acest articol și în clipurile video, nivelul de detalii pe care îl oferă C3 Technologies este fantastic și așa ar putea arăta iMaps în viitor.

Cu un pas mai aproape de iMaps: Apple achiziționează C3 Tehnologies, aduce hărțile 3D pe micile ecrane (Video)

Firma se ocupă cu hărți 3D detaliate care nu implică deloc input uman. Cartografierea tridimensională este bazată pe utilizarea de camere, care identifică orice repere geografice și create de om. Cei ce la C3 folosesc parțial tehnologia prin care sunt țintite rachetele, fără vreo implicație militară la acest nivel. Cum se realizează cartografierea? Cu ajutorul unor camere de înaltă precizie fixate pe un avion rapid, care trece în revistă o întreagă zonă și ajuta la crearea modelului asu digital.

întrebarea logică este: va veni iMaps preinstalat sau va costa asemenea soluțiilor de navigare high end de pe iPhone?

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×