Nokia Lumia 800 versus Nokia N9: proba de timp de bootare (Video)

Autor:  | Publicat în:  Nokia 3.623 ori
<b>Nokia Lumia 800 versus Nokia N9: proba de timp de bootare (Video)</b>Dacă sunteți curioși cât de rapid booteaza Nokia Lumia 800 versus Nokia N9, aflați că despre acesta din urmă și timpul său prea îndelungat de pornire m-am plâns chiar eu în recenzia sa. Ei bine, acum pe Mynokiablog a apărut și un test ce...

Dacă sunteți curioși cât de rapid booteaza Nokia Lumia 800 versus Nokia N9, aflați că despre acesta din urmă și timpul său prea îndelungat de pornire m-am plâns chiar eu în recenzia sa. Ei bine, acum pe Mynokiablog a apărut și un test ce implică ambele terminale, iar diferența este de la cer la pământ. Clipul de mai jos vă oferă detalii:

Aflați că Nokia Lumia 800 booteaza în doar 19 secunde, o performanță foarte impresionantă, în vreme ce Nokia N9 are nevoie de aproximativ un minut pentru a porni și a avea toate funcțiile accesibile. De dragul comparației, un iPhone 4S are nevoie de doar 20-30 de secunde pentru a boota și a fi utilizabil. De remarcat și faptul că Nokia Lumia 800 din acest clip nu folosește cel mai nou firmware oferit prin actualizare zilele trecute. După cum probabil știți deja, fiecare update promite printre altele și o îmbunătățire a timpului de bootare.

în schimb, N9 rulează cea mai nouă versiune de software și are la dispoziție varianta PR1.1 și chiar și așa, în intervalul necesar pornirii sale putem porni un Lumia 800 de 2 ori. Sunt în mod deosebit impresionat de viteza de bootare a lui Lumia 800 dacă îl compar cu HTC Titan, căruia îi ia mult mai mult să pornească, deși are ca OS tot Windows Phone Mango și hardware similar. Totuși, în ziua de azi, când suntem toți interconectați, cât de des ne vom mai închide și reporni telefoanele?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×