Descoperă cele mai bune reviewuri de aplicații Android, cu un nou sistem de filtrare În Android Market

Autor:  | Publicat în:  Android 3.655 ori
<b>Descoperă cele mai bune reviewuri de aplicații Android, cu un nou sistem de filtrare În Android Market</b>Nu-i așa că v-ați speriat măcar o dată când sub o nouă versiune de Angry Birds, pe care tocmai o descărcați era un review cu o stea din cinci și scria mare "Fail. It doesn&#39;t work"? Ei bine, acum în varianta web a lui Android Market a fost...

Nu-i așa că v-ați speriat măcar o dată când sub o nouă versiune de Angry Birds, pe care tocmai o descărcați era un review cu o stea din cinci și scria mare "Fail. It doesn't work"? Ei bine, acum în varianta web a lui Android Market a fost inclus un sistem de filtrare al reviewurilor de aplicații, în funcție de relevanță.

Astfel, reviewurile de conținuturi din Android Market afișează nu doar versiunea de aplicație și device-ul asociat, ci și o posibilitatea de sortare a recenziilor în funcție de terminalele compatibile, numărul versiunii sau ratinguri. Astfel, puteți aranja reviewurile după cele care au acordat cele mai multe steluțe unei aplicații, pentru a afla ce puncte forte are un joc sau soft, respectiv dupa cele mai puține steluțe, pentru a afla bugurile și problemele.

Ca o ușoară comparație, pot asemăna scurtul proces de alegere pentru descărcare a aplicației cu cel de selecție al unui film pe care îl vezi, după o privire pe IMDB. Aici contează steluțele, părerea utilizatorului și reviewurile, la fel cum cinefilii dau note filmelor. Evident, există întotdeauna posibilitatea ca o aplicație de nota 1 să vă placă și să fie curată de malware sau că una de 5 stele să se comporte stupid... dar se mai întâmplă și greșeli.

Crazy Days pe eMAG! (link de afiliat)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×