Descoperă cele mai bune reviewuri de aplicații Android, cu un nou sistem de filtrare În Android Market

3.822 ori
<b>Descoperă cele mai bune reviewuri de aplicații Android, cu un nou sistem de filtrare În Android Market</b>Nu-i așa că v-ați speriat măcar o dată când sub o nouă versiune de Angry Birds, pe care tocmai o descărcați era un review cu o stea din cinci și scria mare "Fail. It doesn&#39;t work"? Ei bine, acum în varianta web a lui Android Market a fost...

Nu-i așa că v-ați speriat măcar o dată când sub o nouă versiune de Angry Birds, pe care tocmai o descărcați era un review cu o stea din cinci și scria mare "Fail. It doesn't work"? Ei bine, acum în varianta web a lui Android Market a fost inclus un sistem de filtrare al reviewurilor de aplicații, în funcție de relevanță.

Astfel, reviewurile de conținuturi din Android Market afișează nu doar versiunea de aplicație și device-ul asociat, ci și o posibilitatea de sortare a recenziilor în funcție de terminalele compatibile, numărul versiunii sau ratinguri. Astfel, puteți aranja reviewurile după cele care au acordat cele mai multe steluțe unei aplicații, pentru a afla ce puncte forte are un joc sau soft, respectiv dupa cele mai puține steluțe, pentru a afla bugurile și problemele.

Ca o ușoară comparație, pot asemăna scurtul proces de alegere pentru descărcare a aplicației cu cel de selecție al unui film pe care îl vezi, după o privire pe IMDB. Aici contează steluțele, părerea utilizatorului și reviewurile, la fel cum cinefilii dau note filmelor. Evident, există întotdeauna posibilitatea ca o aplicație de nota 1 să vă placă și să fie curată de malware sau că una de 5 stele să se comporte stupid... dar se mai întâmplă și greșeli.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×