Nokia Lumia 830 ajunge pe Internet din nou, În imagini hands on

Autor:  | Publicat în:  Nokia 1.074 ori
<b>Nokia Lumia 830 ajunge pe Internet din nou, În imagini hands on</b>știam deja că IFA 2014 ne va aduce cel puțin două noi telefoane Nokia Lumia, modelele Lumia 830 și Lumia 730 fiind cele vehiculate în leakuri. Ambele au avut parte de scăpări sub formă de imagini, iar azi aruncăm o privire asupra lui Lumia 830...

știam deja că IFA 2014 ne va aduce cel puțin două noi telefoane Nokia Lumia, modelele Lumia 830 și Lumia 730 fiind cele vehiculate în leakuri. Ambele au avut parte de scăpări sub formă de imagini, iar azi aruncăm o privire asupra lui Lumia 830 din nou, datorită unor fotografii hands on proaspete.

Din câte știm, Lumia 830 este un soi de versiune light a lui Lumia 930, puțin mai subțire și cu dotări mai modeste, dar cu o cameră destul de bună. Handsetul ar urma să aibă un procesor Qualcomm Snapdragon 400, 1 GB RAM, o cameră de 10 megapixeli Pureview, display HD și un capac spate înlăturabil și probabil cu posibilitatea de a-l înlocui cu altele colorate. Microsoft va prezenta acest device mâine dimineață, în cadrul unei conferințe.

Nokia Lumia 830

De remarcat difuzorul de mari dimensiuni din spate și dacă ne luăm după imagini, putem spune că acest telefon are o carcasă fabricată din policarbonat. Lumia 820, predecesorul său a oferit dotări atractive la un preț accesibil și a făcut o impresie bună. Va continua Lumia 830 tradiția?

Nokia Lumia 830

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×