IFA 2014: Iată programul complet pentru lansările și conferințele marilor branduri

Autor:  | Publicat în:  IFA 1.243 ori
<b>IFA 2014: Iată programul complet pentru lansările și conferințele marilor branduri</b>După cum ați aflat de aici&nbsp;avem o idee destul de clară despre ce ne va aduce Galaxy Note 4, iar colegul Claudiu Sima e gata să decoleze mâine dimineață către IFA 2014. între timp am pus la punct o listă cu programul evenimentelor atractive...

După cum ați aflat de aici avem o idee destul de clară despre ce ne va aduce Galaxy Note 4, iar colegul Claudiu Sima e gata să decoleze mâine dimineață către IFA 2014. între timp am pus la punct o listă cu programul evenimentelor atractive de la showul din Berlin.

Marile branduri vor lansa smartwatchuri de nouă generație, tablete și telefoane noi, atât cu Android la bord, cât și cu Windows Phone, Windows 8.1 și Android Wear, după caz. Hai să vedem în ordine cronologică cu cine începe showul și cine dă stingerea mâine și poimâine.

ASUS

Conferința ASUS debutează la ora locală a României 11.30, în dimineața zilei de 3 septembrie. Dacă ne luăm după teaserele companiei, ne așteptam atât la un smartwatch care probabil se va numi ZenWatch și va avea Android Wear la bord, cât și la noi telefoane ZenFone. Vom vedea probabil și noi modele MeMo Pad, poate și un PadFone de nouă generație și un nou ASUS Transformer Pad nu e niciodată exclus.

Nu uităm nici de tabletele Windows 8, cu diagonală mică sau mare.

Acer

Acer e cea mai misterioasă companie, care nu a postat vreun teaser clar și în afară de o tabletă și un phablet nu am mari așteptări de la ei. Conferința lor debutează la ora României 12:00 pe 3 septembrie și poate că vom vedea și un smartwatch de la această firmă.

Samsung

Evenimentul de anvergură al zilei de mâine e cu siguranță Samsung Unpacked Partea 2. El începe la ora 16:00, ora României și va include cu siguranță phabletul Galaxy Note 4, cel mai probabil cu ecran Quad HD, procesor Snapdragon 805, 3 sau 4 GB RAM și un stylus de nouă generație, cu noi funcții. Vom mai vedea cel puțin un nou smartwatch, cu Tizen sau Android Wear și poate și un laptop cu rezoluție foarte ridicată, cum a mai lansat Samsung în ultimul an. Nu este exclusă nici o tabletă, poate una din seria Note sau eventual un device accesibil cu diagonală de 7 sau 8 inch.

Sony

Evenimentul Sony de pe 3 septembrie va debuta la ora 17:15 și ne va aduce lansări ale handseturilor Xperia Z3, Xperia Z3 Compact și debutul tabletei Xperia Z3 Tablet Compact. Vom vedea și ceasul Sony SmartWatch 3 și un așa numit SmartBand pentru fitness. știm că telefoanele Xperia Z3 vor avea procesoare Snapdragon 801, camere de 20.7 MP și 3 GB RAM, în vreme ce modelul mai mare de handset va face trecerea la rezoluție Quad HD. Tableta va fi una compactă, de 7 sau 8 inch și va avea și ea dotări de top și grosime scăzută. Xperia Z3 Compact ar putea măsura sub 7 mm în grosime și toți nou veniții vor rezista la funcționare sub apă la o adâncime mai mare decât predecesorii lor.

HTC

Pe 4 septembrie HTC are programat un eveniment la oră foarte matinală 9 (ora României), iar de la această companie ne așteptam la phabletul HTC Desire 820. El este urmașul lui Desire 816 și va aduce un procesor 64 bit (Snapdragon 615), plus dotări în mare similare, dar upgradate față de DEsire 816, inclusiv ecranul de 5.5 inch. E posibil să vedem și un smartwatch al acestei companii, sau cu puțin noroc o tabletă.

Nokia/Microsoft

Nokia/Microsoft va participa la IFA 2014, cu un eveniment organizat la ora 11.00 pe 4 septembrie. Zvonurile afirmă că vom vedea noile modele Lumia 730 și Lumia 830, ambele terminale midrange, iar primul axat aparent pe selfie-uri. Existau zvonuri la un moment dat și despre o tabletă cu diagonală mică, un urmaș pentru Lumia 1520 și un nou cameraphone Pureview cu rezoluție ridicată. Lumia 830 va masiv, cu dotari midrange si camera de top.

Lenovo

Lenovo începe showul pe 4 septembrie la ora 15:00 și va lansa cel mai probabil o nouă tableta Yoga, un model nou Miix și smartphone-uri metalice cu dotări high end. Lenovo Miix 3 și Vibe X2 se afla pe această listă, care sigur include și terminale hibrid, precum ThinkPad Helix 2, care va fi un nou produs multi mode și IdeaTab S8, tableta accesibilă cu ecran de 8 inch.

Huawei

Showurile principale se încheie cu cel Huawei, de la ora 16:00, ora noastră, acesta fiind programat tot pentru 4 septembrie. Evenimetul ne va aduce un model numit Huawei Ascend D3 sau D7, posibil și un phablet numit Ascend Mate 7, care vine cu scanner de amprente și ecran uriaș. Poate că vom vedea și câteva tablete ale acestui brand, care mai nou funcționează și că OEM pentru HP.

Cam acestea ar fi evenimentele centrale din următoarele zile de foc, iar trimisul nostru la fața locului, Claudiu Sima ne va relata direct de la fața locului.

⚡ Cum poți beneficia de reduceri de până la 300 euro pentru device-uri dacă alegi pachetul de servicii Orange Love. Află de aici!
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×