Nokia Lumia 830 randat lângă Nokia Lumia 930 pentru a ne face o idee cu privire la dimensiunile sale

Autor:  | Publicat în:  Nokia 966 ori
<b>Nokia Lumia 830 randat lângă Nokia Lumia 930 pentru a ne face o idee cu privire la dimensiunile sale</b>Despre Nokia Lumia 830 s-a scris destul de des în ultima vreme, inițial ca o versiune midrange de Lumia 930 și apoi drept un cameraphone interesant. După ce am văzut un spate protuberant al acestui model, probabil datorat unei camere Pureview, azi...

Despre Nokia Lumia 830 s-a scris destul de des în ultima vreme, inițial ca o versiune midrange de Lumia 930 și apoi drept un cameraphone interesant. După ce am văzut un spate protuberant al acestui model, probabil datorat unei camere Pureview, azi aruncăm o privire asupra unei randari integrale a handsetului.

Nokia Lumia 830 ar urma să măsoare 139.4 mm în lungime, 70.7 mm în lățime, ceea ce înseamnă că va fi atat mai lung, cât și mai îngust decât Nokia Lumia 930. Puteți vedea randarea lui Lumia 830 lângă cea a lui Lumia 930, pentru a vă face o idee cu privire la dimensiunile lor comparate. Cele două modele par identice în prima fază, dar la o privire mai atentă găsim că există câțiva milimetri diferența între device-uri, în favoarea lui Lumia 830.

Sursa randarii afirma ca Lumia 830 va veni cu un display IPS LCD, spre deosebire de Lumia 930 care vine cu un Super AMOLED. E foarte posibil ca noul model să adopte un display de 4.5 inch, cu rezoluție 720p, iar zvonurile vorbesc și despre o cameră Pureview, cel mai probabil una de 13 megapixeli. în ce privește procesorul de la interiorul lui Lumia 830, e foarte posibil ca el să fie un Snapdragon 800.

Vom afla mai multe probabil la IFA 2014.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×