Testele de baterie ale lui HTC One M8 for Windows confirmă durata crescută față de modelul Android

Autor:  | Publicat în:  HTC 1.087 ori
<b>Testele de baterie ale lui HTC One M8 for Windows confirmă durata crescută față de modelul Android</b>Scriam la puțin timp după lansarea lui HTC One M8 for Windows că deși acest model are același hardware ca și versiunea cu Android, aparent durata de funcționare a bateriei sale este mai mare. Chiar cei de la HTC și operatorul Verizon promovau...

Scriam la puțin timp după lansarea lui HTC One M8 for Windows că deși acest model are același hardware ca și versiunea cu Android, aparent durata de funcționare a bateriei sale este mai mare. Chiar cei de la HTC și operatorul Verizon promovau astfel noul handset, iar azi vedem primul test făcut în realitate bateriei.

Aparent promisiunea oficialilor nu a fost în van și bateria chiar ține mai mult. Trebuie menționat că ambele modele HTC One M8, cu Android și Windows Phone au baterii de 2600 mAh. Un test de baterie realizat de către Slashgear ne aduce și dovada, site-ul folosind ambele modele, în versiunea Verizon. Terminalele au fost lăsate în standby și după 26 ore și 41 de minute HTC One M8 cu Android avea bateria la 68%, în vreme ce modelul cu OS Microsoft avea bateria la 81%.

Procesul de testare Slashgear continuă, cu teste de browsing, de playback video și muzical. Până acum lucrurile sună bine pentru modelul Windows Phone. Să vedem și ce discrepanțe vor exista la finalul testului și mai ales după sosirea lui Android L pe One M8, pentru că Google promite o îmbunătățire a vieții bateriei cu aproximativ 30% prin acest release.

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×