Nokia Lumia 900 - În top pe Amazon.com la capitolul telefoane mobile cu abonament de date 4G

1.555 ori
<b>Nokia Lumia 900 - În top pe Amazon.com la capitolul telefoane mobile cu abonament de date 4G</b>Uite că apar rezultatele la campania de marketing agresivă pe care o derulează Microsoft și Nokia în SUA. Nokia Lumia 900 a reușit în doar două zile să ajungă în top pe amazon.com la rubrica telefoane mobile cu abonament. &nbsp; La asta...

Uite că apar rezultatele la campania de marketing agresivă pe care o derulează Microsoft și Nokia în SUA. Nokia Lumia 900 a reușit în doar două zile să ajungă în top pe amazon.com la rubrica telefoane mobile cu abonament.

La asta contribuie pe lângă marketing și prețul ce pornește de la 99 dolari în funcție de abonament. Nu se poate spune că Lumia 900 este un update hardware consistent față de Lumia 800 și 710. Toate trei sunt animante de un procesor Qualcomm single core la 1.4 GHz, 512 MB RAM.

Nokia Lumia 900 iese în evidență din seria Lumia prin ecranul AMOLED de 4.3 inch, conectivitatea LTE care-și găsește rostul peste ocean, dar în Europa ar fi un add-on inutil. Primele două poziții din topul de pe amazon.com sunt ocupate de Lumia în două variante de culaore: negru și albastru. Urmează Motorola Droid RAZR Maxx 4G cu 32 GB spațiu de stocare - telefonul cu baterie de 3.300 mAh. Pe locul 4 se clasează Samsung Galaxy Nexus în varianta 4G.

Nokia Lumia 900 - În top pe Amazon.com la capitolul telefoane mobile cu abonament de date 4G

Odată cu Nokia Lumia 900 a fost lansat și HTC Titan II ce nu apare nici măcar în top 20.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×