ABI Research: Windows Phone abia ce-și va aconta 2% din aplicațiile descărcate world wide În 2012

Autor:  | Publicat în:  Windows Phone 596 ori
<b>ABI Research: Windows Phone abia ce-și va aconta 2% din aplicațiile descărcate world wide În 2012</b>Microsoft trage tare și investește mult în dezvoltarea sistemului său de operare mobil - Windows Phone. Sunt peste 100.000 de dezvoltatori de aplicații care s-au înregistrat, iar în Windows Phone 7 Marketplace s-au adunat peste 80.000 de...

Microsoft trage tare și investește mult în dezvoltarea sistemului său de operare mobil - Windows Phone. Sunt peste 100.000 de dezvoltatori de aplicații care s-au înregistrat, iar în Windows Phone 7 Marketplace s-au adunat peste 80.000 de aplicații.

Nokia Lumia 900 a început a fi vândut în SUA și după doar două zile ocupă primele 2 locuri pe amazon.com la categoria: Telefoane mobile cu abonament de date via 4G în fața a multe smartphone-uri Android de top.

ABI Research a lansat un studiu și Windows Phone ajunge a fi cotat cu doar 2% din download-ul de aplicații pe anul în curs. Alte date interesante:

  • 36 de miliarde de aplicații downloadate în 2012 pe telefoane și tablete;
  • 83% ca market share va fi deținut de către iOS și Android;
  • Windows Phone se va situa din acest punct de vedere sub BlackBerry OS sau defunctul Symbian de la Nokia. 
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×