Nokia Lumia 920 acum la vânzare În Finlanda

1.532 ori
<b>Nokia Lumia 920 acum la vânzare În Finlanda</b>A început nebunia cu Nokia Lumia 920! Flagship-ul Nokia este în sfârșit pus în vânzare în țara natală pentru Nokia, Finlanda. Mult așteptatul model Windows Phone 8 cu camera Pureview pare a fi o opțiune serioasă de achiziție pentru mulți...

A început nebunia cu Nokia Lumia 920! Flagship-ul Nokia este în sfârșit pus în vânzare în țara natală pentru Nokia, Finlanda. Mult așteptatul model Windows Phone 8 cu camera Pureview pare a fi o opțiune serioasă de achiziție pentru mulți cititori Mobilissimo.ro, după cum am văzut din comentariile acestora pe site.

în ce privește debutul nordic al lui Lumia 920, telefonul cu camera de 8.7 megapixeli nu a fost anunțat printr-un post oficial Nokia legat de sosirea sa în magazine, ci oficialul Marko Ahtisaari a menționat lansarea. în ce privește prețul nu avem informații, dar la ultima verificare, un Nokia Lumia 920 costa cam 650 de euro în Italia și Germania. în schimb în SUA abundă ofertele legate de acest terminal și dacă inițial mi s-a părut foarte atractiv prețul de 99 de dolari cu abonament AT&T pe 2 ani, acum se pregătește o ofertă de Black Friday cu preț de 49.99 dolari.

Nokia Lumia 920 are ca principale dezavantaje faptul că e ușor butucănos și masiv, cu o greutate de 185 de grame, deci comparabilă cu cea a lui Galaxy Note II. în schimb, designul sau este foarte atractiv, fiind pe aceeași linie cu Lumia 800 și Lumia 900. Terminalul oferă și 1 GB RAM, procesor dual core Snapdragon, stabilizator optic de imagine, 32 GB memorie internă și un display de 4.5 inch, cu rezoluție de 1280 x 768 pixeli.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×