Nokia Lumia 920 și Nexus 4 de azi la Vodafone! Iată prețurile!

2.886 ori
<b>Nokia Lumia 920 și Nexus 4 de azi la Vodafone! Iată prețurile!</b>Vodafone România anunța astăzi disponibilitatea lui Nokia Lumia 920 și Nexus 4 în ofertă sa, acestea fiind, că o coincidență ultimele 2 telefoane cărora le-am făcut review la Mobilissimo.ro. în plus, Vodafone a promis și că în perioada...

Vodafone România anunța astăzi disponibilitatea lui Nokia Lumia 920 și Nexus 4 în ofertă sa, acestea fiind, că o coincidență ultimele 2 telefoane cărora le-am făcut review la Mobilissimo.ro. în plus, Vodafone a promis și că în perioada următoare noile HTC One, Sony Xperia Z și BlackBerry Z10 vor fi disponibile în portofoliul său.

Despre Nokia Lumia 920 știți deja tot ce se poate afla, din recenzia noastră detaliată, cu accentul pe camera Pureview de 8.7 megapixeli și aplicații preinstalate că Nokia Drive, Nokia Maps sau Nokia Music. Handsetul aduce și un ecran ClearBlack PureMotion HD+ cu diagonală de 4.5 inch și care poate fi folosit și cu mănuși. Lumia 920 rulează Windows Phone 8 și vine cu 1 GB RAM, slot micro SIM și tehnologie audio Dolby.

Prețul sau la Vodafone este de 249 de euro, împreună cu abonamentul Mega 25 și opțiunea smartphone 1.5 GB pe 2 ani.

Trecând la Nexus 4, acesta se remarcă prin designul premium, cu spate din sticlă cu textură punctată sub suprafata lucioasa, camera de 8 megapixeli cu funcția Photo Sphere integrată în Android 4.2 și un ecran de 4.7 inch cu rezoluție HD. Nexus 4 aduce și un CPU quad core Snapdragon performant și 2 GB RAM, iar prețul sau este de 169 de euro, împreună cu abonament Mega 25 și opțiunea smartphone 1.5 GB pe 2 ani.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×