Nokia Lumia 920 unboxing: scoatem din cutie cel mai interesant și atractiv model Windows Phone 8 (Video)

2.370 ori
<b>Nokia Lumia 920 unboxing: scoatem din cutie cel mai interesant și atractiv model Windows Phone 8 (Video)</b>Dacă HTC 8X este cel mai arătos model Windows Phone 8, atunci Nokia Lumia 920 e cel mai interesant și atractiv model WP8, prin prisma camerei PureView de la bordul său și a câtorva tehnologii pe care le incorporeaza. Am primit acest terminal în...

Dacă HTC 8X este cel mai arătos model Windows Phone 8, atunci Nokia Lumia 920 e cel mai interesant și atractiv model WP8, prin prisma camerei PureView de la bordul său și a câtorva tehnologii pe care le incorporeaza. Am primit acest terminal în teste de la evoMAG.ro, care vinde smartphone-ul la prețul de 3.059 lei.

Telefonul a fost lansat în luna noiembrie și a ajuns în sfârșit și la noi în țară, iar primul contact m-a făcut să realizez că avem de-a face cu un telefon destul de masiv. El măsoară 10.7 mm în grosime și cântărește 185 de grame, adică aproape cât un Galaxy Note II și cu 70 de grame mai mult decât un iPhone 5. Nokia Lumia 920 este dotat cu un ecran IPS LCD de 4.5 inch, cu rezoluție de 1280 x 768 pixeli și tehnologie PureMotion HD+. Avem parte și de tehnologie Dolby de îmbunătățire a sonorizării pe device, plus tehnologie Carl Zeiss și Pureview pe camera de 8 megapixeli.

Nokia Lumia 920 unboxing

Telefonul vine cu 32 GB memorie internă, 1 GB RAM, conectivitate HSDPA cu viteza de până la 42.2 Mbps și LTE. în cutia lui Lumia 920 se afla o cheiță pentru accesarea slotului microSIM, manualul telefonului, încărcătorul, cablul USB și o pereche de aceeași culoare cu telefonul, adică roșii. în spatele acestui terminal se afla o cameră de 8 megapixeli, cu stabilizator optic, pe care o să îl punem la treabă cât de curând. Acest model Lumia rulează Windows Phone 8 și este dotat cu un procesor Qualcomm Snapdragon dual core de 1.5 GHz și o baterie Li-Ion de 2000 mAh, care pe hârtie asigura 67 ore de playback audio.

La finalul unboxing-ului aveți și o mică surpriză, deoarece testam una din funcțiile telefonului și anume utilizarea să chiar și cu mănuși.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×