Expoziție de fotografii realizate cu telefonul găzduita de Vodafone Experience Store și diferite locuri din țară

1.349 ori
<b>Expoziție de fotografii realizate cu telefonul găzduita de Vodafone Experience Store și diferite locuri din țară</b>De la Nokia N95 încoace am început să avem camere de excepție pe telefoanele mobile, iar cei mai talentați dintre noi le-au folosit pentru a obține adevărata capodopere fotografice. Astfel, era de așteptat să avem și o expoziție tematică...

De la Nokia N95 încoace am început să avem camere de excepție pe telefoanele mobile, iar cei mai talentați dintre noi le-au folosit pentru a obține adevărata capodopere fotografice. Astfel, era de așteptat să avem și o expoziție tematică bazată pe artă fotografiei cu telefonul mobile, iar un astfel de eveniment are loc la București în aceste zile.

Totul a început de la fotografia de mai sus, realizată cu un Nokia N95 și numită Mixed Emotions. Ea reprezintă Piața Victoriei văzută prin parbrizul mașinii într-un 3 ianuarie 2010 cu lapovița și ninsoare. Apoi a debutat și proiectul MobileArt, care a debutat prin intermediul acestui site: mobipictures.blogspot.com, unde sunt postate fotografii realizate cu mobilul și care arată mai bine decât media. Membrii fondatori făceau parte dintr-o echipă de la Vodafone și apoi lucrurile au început să ia amploare.

Expoziție de fotografii realizate cu telefonul găzduita de Vodafone Experience Store și diferite locuri din țară

Tot în 2010 a apărut și prima idee de expoziție, la Clubul Taranului Roman, unde au fost expuse 30 de fotografii pentru 3 săptămâni. în 2011 au continuat aceste evenimente, existând o solicitare de expunere și la Sibiu, la cafeneaua Atrium și la Brașov, în aulă Universității Brașov. Un set de 25 de lucrări au ajuns chiar la comunitatea românească din Pittsburg, fiind expuse acolo. în toamna lui 2011 a debutat și pagina de Facebook a proiectului iar în această săptămână, în 2013 avem și o expoziție la Vodafone Experience Store din AFI Mall Cotroceni, București.

32 de lucrări sunt incluse, majoritatea portrete. Iată și echipa din spatele MobileArt: (membrii fondatori):

-          Ionela Vilceanu
-          Nic Vilceanu
-          George Coman
-          Marius Torsan

Echipa actuala MobileArt:

-          Marius Torsan
-          George Coman
-          Daniel Suciu
-          Crina Prida
-          Dana Oprea

Au mai colaborat cu MobileArt de-a lungul timpului: Max Janicke (Germania), Anca Enache

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×