Nokia Lumia 925 primește primul preț În Italia: 599.90 euro

2.087 ori
<b>Nokia Lumia 925 primește primul preț În Italia: 599.90 euro</b>La doar câteva zile după lansarea oficială în cadrul unui eveniment Nokia, telefonul Lumia 925 primește și primul său preț. De ce ne interesează aceste model? Ei bine el reprezintă prima schimbare de direcție pentru designul Nokia și...

La doar câteva zile după lansarea oficială în cadrul unui eveniment Nokia, telefonul Lumia 925 primește și primul său preț. De ce ne interesează aceste model? Ei bine el reprezintă prima schimbare de direcție pentru designul Nokia și marchează trecerea la o carcasă din metal.

Nokia Lumia 925 costă 599.90 euro în Italia, la unul dintre retailerii locali, care oferă și opțiunea de a plăti 99 de euro în avans pentru a confirma rezervarea terminalului. Noul telefon vine cu slot microSIM, ecran de 4.5 inch AMOLED cu rezoluție 768 x 1280 pixeli tehnologie PureMotion HD+ ClearBlack și Gorilla Glass 2.

Handsetul vine fără slot microSD, 16 GB memorie internă, 1 GB RAM și atuul sau special: camera de 8 megapixeli cu lentila Carl Zeiss, stabilizator optic de imagine, bliț dual LED și tehnologie Pureview. Nokia Lumia 925 rulează Windows Phone 8 folosind un procesor dual core Qualcomm Snapdragon de 1.5 GHz. Terminalul dispune și de o baterie Li-Ion de 2000 mAh, care asigură până la 18 ore de convorbiri 2G. Pe când și la noi acest model cu un preț rezonabil?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×