Nokia Lumia 928 filmează peisaje superbe din Canada montat pe un elicopter; Stabilizare de excepție! (Video)

Autor:  | Publicat în:  Nokia 1.654 ori
<b>Nokia Lumia 928 filmează peisaje superbe din Canada montat pe un elicopter; Stabilizare de excepție! (Video)</b>Nokia Lumia 928 a împânzit știrile din ultima săptămână și după ce am văzut telefonul filmând un rollercoaster, iată-l într-un mediu natural, în sălbăticie. Camera Pureview de 8.7 megapixeli a telefonului este pusă la încercare prin...

Nokia Lumia 928 a împânzit știrile din ultima săptămână și după ce am văzut telefonul filmând un rollercoaster, iată-l într-un mediu natural, în sălbăticie. Camera Pureview de 8.7 megapixeli a telefonului este pusă la încercare prin atașarea la un elicopter și filmarea naturii din Canada.

E vorba despre un elicopter controlat de la distanță, unul de dimensiuni mici, dar în același timp unul destul de performant și nu un AR Drone. Filmările au fost realizate în valea Squamish în British Columbia, unde handsetul a surprins zonele cele mai izolate, unde camerele nu prea ajung. Numeroase smartphone-uri folosesc stabilizarea digitală a imaginii pentru a scăpa de tremurături, dar toate au probleme cu mișcarea fizică a lentilei, care nu poate fi rezolvată.

Ei bine Lumia 920 a rezolvat această problemă, folosind un sistem cu "lentila suspendată", care montează componentele camerei pe o platformă mobilă i cadrul handsetului, reglând apoi poziția în funcție de giroscop. Sistemul de stabilizare optică este folosit și pe Lumia 928 și poate administra până la 500 de mișcări pe secundă, scăpând astfel de orice mișcare neregulată care ar strica din calitatea unui clip. Se poate filma astfel din mișcare, dintr-un vehicul sau chiar din elicopter.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×