Nokia Lumia 929 se vinde deja În China, deși acesta Încă nu a fost anunțat oficial

Autor:  | Publicat în:  Nokia 1.292 ori
<b>Nokia Lumia 929 se vinde deja În China, deși acesta Încă nu a fost anunțat oficial</b>Deși smartphone-ul Nokia Lumia 929 și-a făcut apariția de ceva timp pe site-ul celor de la Verizon, acesta nu a fost anunțat oficial. Cu toate acestea, se pare că Lumia 929 se poate achiziționa în China prin intermediul operatorului Taobao. &nbsp;...

Deși smartphone-ul Nokia Lumia 929 și-a făcut apariția de ceva timp pe site-ul celor de la Verizon, acesta nu a fost anunțat oficial. Cu toate acestea, se pare că Lumia 929 se poate achiziționa în China prin intermediul operatorului Taobao.

Nokia Lumia 929 este o ediție special creată pentru a fi vândută de operatorul Verizon din US, acesta fiind cel de-al 2-lea device al celor de la Nokia care vine cu un display Full HD 1080p. Pe lângă display-ul de 5 inch, Lumia 929 mai dispune de o cameră foto de 20 megapixeli, un procesor quad-core Snapdragon 800, 2 GB RAM, 32 GB memorie internă și o baterie de 2.420 mAh.

Nokia Lumia 929 se vinde deja În China, deși acesta Încă nu a fost anunțat oficial

De asemenea, mai întâlnim și prezența suportului LTE 4G și o baterie de 2.420 mAh ce ar trebui să asigure o autonomie destul de bună. Din câte se pare, Nokia Lumia 929 este vândut la prețul de 628$ prin intermediul operatorului Taobao.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×