CAT B15: Soluția excelentă pentru cei care Își doresc un telefon rezistent la șocuri, apă și praf

6.772 ori
<b>CAT B15: Soluția excelentă pentru cei care Își doresc un telefon rezistent la șocuri, apă și praf</b>CAT vine de la Caterpillar, o companie americană ce datează încă din anul 1904 și care se remarcă prin producerea de motoare, utilaje grele pentru construcții și pentru industria minieră. De la producerea de tractoare, Caterpillar au decis să...

CAT vine de la Caterpillar, o companie americană ce datează încă din anul 1904 și care se remarcă prin producerea de motoare, utilaje grele pentru construcții și pentru industria minieră. De la producerea de tractoare, Caterpillar au decis să abordeze și altă categorie de produse, telefoanele ultra-rezistente, un exemplu fiind CAT B15, smartphone despre care veți afla mai multe în rândurile de mai jos.

CAT B15 se diferențiază de celelalte smartphone-uri disponibile pe piață în acest moment în special datorită rezistenței sporite la apă, praf și șocuri. Așa cum afirmă și cei de la Caterpillar, deși aceste smartphone-uri poate nu sunt cele mai arătoase și subțiri telefoane din prezent, ele nu se vor sparge la primul contact cu o suprafață mai dură.

CAT B15: Soluția excelentă pentru cei care Își doresc un telefon cu adevărat rezistent!

Telefoanele Caterpillar au fost gândite în special pentru muncitori, pentru cei care lucrează într-un mediu unde praful, apa și “căzăturile” sunt la ordinea zilei. Pentru cineva care lucrează în construcții sau minerit și nu numai, un astfel de device marca Caterpillar fiind telefonul ideal.

Printre tehnologiile regăsite pe CAT B15 putem enumera: carcasa realizată din aluminiu și protecția Gorilla Glass ce face ca smartphone-ul să fie rezistent la impact, la zgârieturi, praf și apă/umezeală. Telefonul dispune de certificare waterproof de până la 1m timp de 30 minute și de certificare pentru rezistență la căzături pe beton de la înălțimea de 1.8 metri. De asemenea, CAT B15 este impermeabil la praf și pe lângă această caracteristică, el poate fi folosit fără probleme atât la -20 grade, cât și la temperaturi ce ajung la 55 grade Celsius.

CAT B15: Soluția excelentă pentru cei care Își doresc un telefon cu adevărat rezistent!

CAT B15 integrează un display touchscreen de 4 inch, ce poate fi folosit chiar și atunci când degetele voastre sunt acoperite de apă, un procesor dual-core de 1 GHz, 512 MB RAM, 4 GB de stocare și un slot pentru carduri microSD de până la 64 GB. în partea frontală dispunem de o cameră foto VGA, în timp ce pe partea din spate avem la dispoziție o cameră de 5 megapixeli cu autofocus. Bateria este o unitate Lithium Ion de 2000 mAh, ce promite o autonomie de până la 16 ore în modul convorbire, 26 de ore în modul stand-by (single-SIM) sau 19 ore în modul stand-by (dual-SIM).

Acesta rulează Android 4.1 JellyBean, măsoară 14.95 mm în grosime și cântărește 170 de grame. Din păcate singurul dezavantaj al acestui device îl reprezintă prețul, el fiind listat pe eMAG la un preț de 1.499 lei. Chiar dacă necesită o investiție destul de mare, odată achiziționat, CAT B15 va deveni telefonul ideal pentru cei care lucrează într-un astfel de domeniu amintit mai sus.

Prețuri Caterpillar CAT B15:

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×