Nokia Lumia 930 are o mică problemă cu nuanța mov a ecranului; Se rezolvă ușor!

Autor:  | Publicat în:  Nokia 1.090 ori
<b>Nokia Lumia 930 are o mică problemă cu nuanța mov a ecranului; Se rezolvă ușor!</b>Nokia Lumia 930 a fost pus în vânzare în ultimele zile în SUA și Europa și au început să apara câteva plângeri cu privire la o nuanța mov a ecranului sau. înainte să dezbatem problema vă reamintim că avem și noi la Mobilissimo.ro acest...

Nokia Lumia 930 a fost pus în vânzare în ultimele zile în SUA și Europa și au început să apara câteva plângeri cu privire la o nuanța mov a ecranului sau. înainte să dezbatem problema vă reamintim că avem și noi la Mobilissimo.ro acest produs în teste.

E vorba aici despre un telefon flagship Nokia, cu ecran AMOLED Full HD de 5 inch cu tehnologie ClearBlack. Avem și CPU Snapdragon 800 la bord și o cameră de 20 de megapixeli cu OIS. Revenind la problemă, e vorba despre o ușoară nuanța mov care apare în anumite zone ale ecranului și e mai vizibilă atunci când ecranul e pe fundal negru, ceea ce se întâmplă des pe Windows Phone.
 
Putem confirma existența problemei și pe modelul Lumia 930 pe care îl testăm. Din fericire, e foarte ușor de rezolvat acest bug, fiind vorba doar despre un display calibrat greșit și nu un defect hardware. Puteți rezolva problema intrând în Setări, Display și apoi Adjust Color. Acesta este toolul Nokia preinstalat pentru calibrarea culorilor.  
 
în acea zonă trebuie să setați opțiunea Tint din Neutru pe Verde și totul va fi OK. Microsoft a recunoscut deja problema și a promis că o va investiga și rezolva. Revenim curând cu review pentru acest telefon.

⚡ Comandă acum cardul tău Revolut gratuit.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×