Design-ul lui Sony Xperia Z3 dezvăluit de noi fotografii ajunse pe web

1.378 ori
<b>Design-ul lui Sony Xperia Z3 dezvăluit de noi fotografii ajunse pe web</b>Acum aproximativ două săptămâni, mai precis pe data de 1 iulie, pe web își faceau apariția o serie de fotografii ce prezentau atât modelul Xperia Z3, cât și versiunea Z3 Compact a celor de la Sony, device-uri produse chiar în acest moment....

Acum aproximativ două săptămâni, mai precis pe data de 1 iulie, pe web își faceau apariția o serie de fotografii ce prezentau atât modelul Xperia Z3, cât și versiunea Z3 Compact a celor de la Sony, device-uri produse chiar în acest moment. Astăzi, o nouă serie de fotografie vine să confirme design-ul lui Xperia Z3 pe care l-am putut remarca în fotografiile anterioare.

Aruncând o privire asupra acestor noi imagini, remarcăm faptul că Sony Xperia Z3 se inspiră din design-ul lui Xperia T2, phablet ce a fost anunțat oficial în luna ianuarie a acestui an. De asemenea, carcasa lui Z3 pare a dispune acum de margini mai rotunjite, element care ar putea contribui la un grip mai bun în mâna utilizatorului.

Sony Xperia Z3

La fel ca majoritatea terminalelor din gama Xperia Z, și acest nou flagship va include popularul buton rotund de power și un buton dedicat pentru camera foto. Totodată, vom primi la pachet și certificare pentru rezistență la apă, lucru scos la iveală de către capacele protectoare pentru porturile microUSB și pentru intrarea audio 3.5 mm.

Design-ul lui Sony Xperia Z3 dezvăluit de noi fotografii ajunse pe web

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×