Nokia Mystic, scapat pe web in vreme de CES 2010; sa fie acesta E73?

Autor:  | Publicat în:  Nokia 2.562 ori
<b>Nokia Mystic, scapat pe web in vreme de CES 2010; sa fie acesta E73?</b>Site-ul vietnamez iTech.vn a descoperit un nou handset Nokia, ale carui imagini sunt prezente mai jos, cu mentiunea ca telefonul nu a fost anuntat inca si nu are un nume oficial. Pe moment el poarta numele de Nokia Mystic, dar speculatiile afirma ca...

Site-ul vietnamez iTech.vn a descoperit un nou handset Nokia, ale carui imagini sunt prezente mai jos, cu mentiunea ca telefonul nu a fost anuntat inca si nu are un nume oficial. Pe moment el poarta numele de Nokia Mystic, dar speculatiile afirma ca acesta ar putea fi modelul E73.

Designul si tastatura lui Mystic amintesc clar de telefoanele din Seria E de la Nokia, in afara catorva taste lipsa, a unor butoane carora li s-a schimbat pozitia si a unei taste space mai lunga. Handsetul imprumuta elemente de design si de la telefoanele Palm si BlackBerry, iar sub ecran se afla un pad directional, in locul unui trackpad optic, ca in cazul lui E72.

Nokia Mystic

Camera frontala pentru videoconvorbiri lipseste, dar descoperim o camera de 5 megapixeli in partea din spate, insotita de un difuzor si un design neobisnuit pentru Nokia al carcasei din spate. Telefonul ruleaza OS-ul S60 3rd Edition si acestea sunt singurele informatii pe care le avem despre Mystic, dar speram sa vedem handsetul prezentat oficial la CES 2010.

Nokia Mystic

Nokia Mystic

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×