CES 2010: LG anunta ca va vinde telefoane Windows Mobile 7 in acest an

Autor:  | Publicat în:  Windows Mobile 677 ori
<b>CES 2010: LG anunta ca va vinde telefoane Windows Mobile 7 in acest an</b>Showul CES 2010 a debutat cu mare tam-tam in Las Vegas si iata ca printre primele companii care organizeaza conferinte de presa se numara LG. Acestia tocmai au anuntat ca vor vinde telefoane Windows Mobile 7 in acest an. Anuntul este cu atat mai...

Showul CES 2010 a debutat cu mare tam-tam in Las Vegas si iata ca printre primele companii care organizeaza conferinte de presa se numara LG. Acestia tocmai au anuntat ca vor vinde telefoane Windows Mobile 7 in acest an.

Anuntul este cu atat mai interesant cu cat sistemul de operare WM 7 nu a fost anuntat sau lansat inca de Microsoft. Mai stim ca LG va vinde si telefoane WM 6.5 in lunile viitoare, iar in ce priveste noul OS, Microsoft va colabora cu producatorul de telefoane pentru customizarea acestuia special pentru LG.

Sa ne asteptam oare si la o conferinta de presa a celor de la Microsoft la CES 2010, in care sa ne prezinte Windows Mobile 7? Si cum ramane cu planurile legate de Android ale celor de la LG?

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×