Nokia N77: Televiziune Live, oriunde, oricand

1.679 ori
<b>Nokia N77: Televiziune Live, oriunde, oricand</b>Nokia si-a prezentat modelul N77, un computer multimedia care ofera o experienta TV la nivelul de terminal mobil intr-un ambalaj ce profita de designul specific Nokia. La ce sa ne asteptam de la N77? Sa spunem ca o camera de 2 megapixeli (1600x1200...

Nokia si-a prezentat modelul N77, un computer multimedia care ofera o experienta TV la nivelul de terminal mobil intr-un ambalaj ce profita de designul specific Nokia.

La ce sa ne asteptam de la N77? Sa spunem ca o camera de 2 megapixeli (1600x1200 pixeli) nu este de ajuns si telefonul este mai mult decat un gadget cu suport de Live TV. Lucrand sau jucandu-te pe el, acest model Nokia iti va fi la fel de folositor datorita tehnologiilor 3G( WCDMA 2100 MHz), EDGE si GSM (900/1800/1900 MHz) care iti vor oferi destula viteza incat sa iti poti verifica mailul si seta calendarul online, ca sa nu mai vorbim de functiile de divertisment.

Veti opera pe un sistem Symbian bazat pe cea de-a treia editie a S60 si veti avea la dispozitie 2GB de memorie pentru va stoca toate datele de care aveti nevoie. Asta daca sunteti dispus sa platiti 370 Euro (fara taxe) pentru acest terminal care poate stoca 1500 de trackuri si are suport pentru MP3, AAC, AAC+, eAAC+ si WMA. Tasta dedicata functiei TV va va duce direct in lumea televiziunii DVB-H, iar telefonul va memora ultimul canal vizualizat inainte de a inchide aplicatia TV.

3GSM continua sa ne aduca vesti bune, terminale ultradotate si inventii care ne vor face sa renuntam la PC-uri in favoarea unor telefoane mobile cu functii similare.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×