Nokia N8 (2017) e un concept optimist pentru un terminal ce s-ar vrea sosit la MWC 2017

3.247 ori
<b>Nokia N8 (2017) e un concept optimist pentru un terminal ce s-ar vrea sosit la MWC 2017</b>Pentru că doar peste cîteva ore luăm contact cu noul Nokia 3310 şi celelalte terminale Nokia de nouă generaţie, ne oprim asupra unui concept inedit de smartphone Nokia. Ştiam că pe lângă 3310 sunt mici şanse să revină sii Seria N, iar ce model ar fi mai..

Pentru că doar peste cîteva ore luăm contact cu noul Nokia 3310 şi celelalte terminale Nokia de nouă generaţie, ne oprim asupra unui concept inedit de smartphone Nokia. Ştiam că pe lângă 3310 sunt mici şanse să revină sii Seria N, iar ce model ar fi mai bun de adus înapoi decât N8? Astfel apare Nokia N8 (2017), realizat de designerul indian Vishnu Raj.

Avem de-a face aici cu un smartphone cu camera duala în spate şi cu un corp ce pare a fi metalic. Spatele ar putea fi fabricat din ceramică, iar în zona frontală avem un scanner de amprente integrat în panoul ecranului aparent. De remarcat că în unele randări apare logo-ul Nokia în faţă, în vreme ce în altele avem o bară cu iluminare LED şi scop de decor sau iluminare în caz de notificări probabil.

Ecranul are muchii înguste şi felul în care se curbează acest terminal la colţuri e foarte arătos. Nokia N8 era un camera-phone veritabil, deci pretenţiile sunt mari aici şi aşteptam optică Carl Zeiss, o rezoluţie ridicată şi un zoom avansat, asemenea modelului din 2010. Evident totul în varianta 2017 şi cu Android ca OS. Vise! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×