Nokia Hayen Edge este un telefon concept, cu ecran secundar şi muchii transformate tot în ecran

5.928 ori
<b>Nokia Hayen Edge este un telefon concept, cu ecran secundar şi muchii transformate tot în ecran</b>În vreme ce așteptăm ca primele fotografii cu noile smartphone-uri Nokia să ajungă în mediul online, iată că între timp își fac apariția o serie de imagini pentru un telefon concept numit Nokia Hayen Edge. Acesta vine cu un display generos ce se întinde

Designerii de telefoane concept sunt mereu vizionari şi mai îndrăzneţi la capitolul design decât producătorii de telefoane mobile şi asta se vede şi în cel mai nou concept Nokia de mai jos. Cunoscut şi ca Nokia Hayen sau Nokia Edge, acest device adoptă celebra idee de ecran edge to edge şi o duce la nivelul următor.

Nokia Hayen

Designerul Michael Muleba a inclus aici un ecran ce nu are margini propriu zise, ci se continuă şi pe marginile terminalului. În plus, avem şi un ecran secundar în zona superioară, în stilul celui de pe LG V20 să zicem, dar cu o altă amplasare. Acest model e fabricat din metal şi porneşte de la ideea unui smartphone cu zero butoane fizice.

Nokia Hayen

Ecranul secundar are rol multimedia aparent, dar şi pentru afişarea notificărilor text. Folosim şi butoane virtuale de volum afişate lateral, iar Nokia Edge aduce şi scanner de iris şi de amprente. Se observă imediat că designerul a furat fără probleme interfaţa lui Galaxy S7 Edge, dar îl iertăm pentru că a realizat un concept destul de reuşit, cel puţin ca format si originalitate.

Nokia Hayen

Din păcate e foarte greu să nu scapi un device de genul pe jos, ecranele laterale fiind alunecoase, iar aceleaşi panouri sunt prea uşor de apăsat din greşeală. Viitorul ne va spune dacă un astfel de format are vreo şansă sau nu.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×