Au început să apară clonele de Nokia 3310 (2017) în China, iar diferenţele se văd la butoane

1.842 ori
<b>Au început să apară clonele de Nokia 3310 (2017) în China, iar diferenţele se văd la butoane</b>Nu ştiu de ce ar decide cineva să cloneze un telefon care e deja foarte ieftin, dar aparent există deja iniţiative de gen. Clonele de Nokia 3310 (2017) au apărut în China şi ele se dau cel mai uşor de gol prin zona butoanelor.

Nu ştiu de ce ar decide cineva să cloneze un telefon care e deja foarte ieftin, dar aparent există deja iniţiative de gen. Clonele de Nokia 3310 (2017) au apărut în China şi ele se dau cel mai uşor de gol prin zona butoanelor.

Un model original de genul costă 49 de euro şi ar trebui să fie în magazine în această lună, sau cel târziu în iunie. Ei bine, clona de mai sus se remarcă prin faptul că are butoanele numerice mai înguste şi cu imprimeu negru, în locul acelui gri deschis de pe original. În plus, butoanele par să fie mai bine delimitate şi sunt fabricate din plastic ieftin, nu acel material plăcut la atingere de pe original.

Au început să apară clonele de Nokia 3310 (2017) în China, iar diferenţele se văd la butoane

Şi la nivel de interfaţă remarcăm o schimbare, astfel că opţiunea Menu apare în stânga pe clonă, şi în centru pe original. Nu există nici secţiunea "Go To" pe varianta chineză. Şi rezoluţia pare mai scăzută pe modelul copiat, iar corpul telefonului este mai alungit, ca şi ecranul de altfel. Cineva care se grăbeşte totuşi într-o gară sau un aeroport poate totuşi să nu observe diferenţele şi să îl păcălească acel băiat cu "şefu îţi dau un telefon ieftin?". Mare atenţie la falsuri!

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×