Nokia N8 disponibil in curand prin pre-comanda, deocamdata doar notificari pentru aceasta

Autor:  | Publicat în:  Nokia 2.366 ori
<b>Nokia N8 disponibil in curand prin pre-comanda, deocamdata doar notificari pentru aceasta</b>Nokia N8 nu va ajunge prea curand in magazinele noastre, de vreme ce handsetul de abia se pregateste pentru pre-comanda, fiind disponibile deocamdata doar notificari in legatura cu lansarea sa pe site-ul Nokia.com. Retineti ca acesta este doar un sistem...

Nokia N8 nu va ajunge prea curand in magazinele noastre, de vreme ce handsetul de abia se pregateste pentru pre-comanda, fiind disponibile deocamdata doar notificari in legatura cu lansarea sa pe site-ul Nokia.com. Retineti ca acesta este doar un sistem de notificari si nu precomanda in sine.

Deocamdata doar 14 tari beneficiaza de astfel de notificari, printre care nu se numara si Romania. Australia, Brazilia, Finlanda, Italia, Franta, Spania se afla pe lista, care se va mai extinde in curand. E posibil ca handsetul cu camera de 12 megapixeli sa sufere intarzieri, dar speram ca el sa ne puna la dispozitie functiile sale foto pana la finalul sezonului estival.

http://nokia.com/n8

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×