Nokia N8 se conecteaza la cel mai mare ecran de cinema din lume: multimedia la puterea a doua!

Autor:  | Publicat în:  Nokia 2.430 ori
<b>Nokia N8 se conecteaza la cel mai mare ecran de cinema din lume: multimedia la puterea a doua!</b>Nokia are o masinarie de PR bine unsa si pusa la dispozitia noului model N8, care deja a beneficiat de contributia Pamelei Anderson si acum foloseste un nou artificiu pentru promovare. Este vorba despre conectarea telefonului la un gigantic ecran de...

Nokia are o masinarie de PR bine unsa si pusa la dispozitia noului model N8, care deja a beneficiat de contributia Pamelei Anderson si acum foloseste un nou artificiu pentru promovare. Este vorba despre conectarea telefonului la un gigantic ecran de cinema, pentru un output video unic in lume.

O echipa suedeza este in spatele acestui proiect, desfasurat in orasul Rosengard. Pentru a crea ecranul in cauza, a fost folosita o panza sustinuta de doua macarale, lungimea panzei fiind de 51 de metri, iar latimea de 28. Practic, intreg orasul suedez a devenit un cinema drive in, care a implicat instalarea a 4 proiectoare XLM HD30, fiecare cantarind 140 de kilograme.

Din pacate filmul proiectat nu a fost unul excelent - "Prince of Persia", iar daca intrebati ce rol are N8 in acest setup, aflati ca handsetul a fost conectat prin port HDMI la acest sistem inedit. Peste 1500 de persoane au privit filmul pe uriasul ecran, beneficiind de sunet cu surround oferit de telefon, in vreme ce inca 1000 de specatori au privit de pe balcon.

Nokia N8 se conecteaza la cel mai mare ecran de cinema din lume: multimedia la puterea a doua!

Un alt bonus: Nokia N8 va suporta subtitrari, dupa cum o dovedesc aceste imagini. Acest artificiu de PR nu inseamna ca alte terminale cu output HDMI nu pot face fix acelasi lucru, dar Nokia are destule fonduri si timp liber pentru a se lauda astfel.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×