Nokia N81 si N82, poze in premiera

26.666 ori
<b>Nokia N81 si N82, poze in premiera</b>De obicei astfel de telefoane neanuntate de producatori apar destul de rar, si mai rar vedem 2 telefoane iesind de pe lista zvonurilor si concretizandu-se intr-un concept realizabil. Telefoanele din imagine sunt modelele N81 (cel din stanga) si N82 (cel...

De obicei astfel de telefoane neanuntate de producatori apar destul de rar, si mai rar vedem 2 telefoane iesind de pe lista zvonurilor si concretizandu-se intr-un concept realizabil.

Telefoanele din imagine sunt modelele N81 (cel din stanga) si N82 (cel din dreapta). N81 este un terminal in stilul slider si va fi succesorul telefonul axat pe functii muzicale, N91. Acest nou membru al seriei va avea 8GB de memorie, un display QVGA, EDGE quad-band, HSDPA la 2100 MHz, evident si Bluetooth 2.0. Cel de-al doilea telefon, N82 are un look traditional, dar vine cu o camera de 5 megapixeli extrem de promitatoare.

Aceasta va fi dotata cu un flash Xenon si lentila pentru auto-focus Carl Zeiss, iar telefonul va suporta quad-band GSM (nu stim inca daca GPRS sau EDGE, dar tindem sa credem ca este vorba de EDGE). N82 va include si un ecran QVGA de 2.4 inch, Bluetooth 2.0, WiFi si va avea GPS integrat, un tuner FM si un slot pentru carduri de memorie microSD.

Nu vom vedea aceste telefoane pe piata in 2007, iar de preturi nu putem vorbi inca, deoarece nu sunt cunoscute toate specificatiile tehnice.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×