LeTV 1S: Design de Coolpad Modena, puţin mai solid

1.252 ori
<b>LeTV 1S: Design de Coolpad Modena, puţin mai solid</b>Prima oară când am văzut LeTV 1S mi-am amintit imediat de telefonul CoolPad Modena, testat cu câteva luni în urmă. Cele două seamănă destul de mult, deşi LeTV 1S e ceva mai bine construit şi închegat. El pare mai masiv decât scrie pe hârtie..

Prima oară când am văzut LeTV 1S mi-am amintit imediat de telefonul Coolpad Modena, testat cu câteva luni în urmă. Cele două seamănă destul de mult, deşi LeTV 1S e ceva mai bine construit şi închegat. El pare mai masiv decât scrie pe hârtie: 7.5 mm şi 169 grame şi atunci când îl ţii în mâna va părea totuşi destul de uşor, deci greutatea e bine echilibrată.

Handsetul e mai subţire, dar şi mai greu decât CoolPad Modena, dacă doriţi neapărat o comparaţie. Panoul frontal doar oferă iluzia de edge to edge, muchiile ecranului fiind mai groase decât par. Acesta este un phablet de 5.5 inch, cu o aderentă bună, dar greu de folosit cu o singură mână din cauza lungimii sale. Având un design de tip unibody, acest smartphone din aluminiu are şi două fâşii din plastic în spate, sus şi jos, pentru antene.

Remarcăm şi colţurile rotunjite şi butoanele comode, dar şi efectul de oglindă al scannerului de amprente. Disponibil pe auriu sau argintiu, acest model are un design solid, dar fără factorul X şi nu pot să zic că va câştiga vreun concurs de frumuseţe.

Disponibilitate

Prețuri actualizate

 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×