Telefonul HP iPAQ 512, disponibil in aceasta luna

2.060 ori
<b>Telefonul HP iPAQ 512, disponibil in aceasta luna</b>Avem o veste buna...pentru oamenii de afaceri care locuiesc in Asia: HP isi va lansa noul terminal mobil iPAQ 512 in aceasta luna. iPAQ 512 este un smartphone dotat axat pe functiile de Voice Messaging, care nu ne surprinde prin designul sau, mizand mai...

Avem o veste buna...pentru oamenii de afaceri care locuiesc in Asia: HP isi va lansa noul terminal mobil iPAQ 512 in aceasta luna.

iPAQ 512 este un smartphone dotat axat pe functiile de Voice Messaging, care nu ne surprinde prin designul sau, mizand mai mult pe ceea ce se afla sub carcasa. HP a creat acest telefon tintind publicul format din oamenii de afaceri si acest lucru se poate vedea la o scurta analiza a functiilor terminalului. iPAQ 512 suporta push email, control vocal si hands-free.

Terminalul celor de la HP ofera suport pentru VoIP si conectivitate WiFi si Bluetooth, operand pe platforma Windows Mobile 6. Pentru oamenii ocupati care doresc sa isi continua munca, chiar si cand se afla pe drum, terminalul include Outlook Mobile si o versiune a lui Microsoft Office Mobile. Pretul telefonului nu a fost inca anuntat, dar il vom afla in curand, odata cu lansarea oficiala a lui iPAQ 512.

Ca o curiozitate, probabil multi au tresarit vazand acel "i" ca prima litera a numelui telefonului, gandindu-se la iPhone.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×