Nokia N82 se dezvaluie presei mai devreme decat am fi crezut

Autor:  | Publicat în:  Nokia 1.213 ori
<b>Nokia N82 se dezvaluie presei mai devreme decat am fi crezut</b>In cazul in care nu stiati, mult-asteptatul telefon Nokia N82 se lanseaza astazi, iar printr-o "greseala" primele poze oficiale ale terminalului sunt disponibile pe site-ul celor de la Nokia mai devreme decat ar fi trebuit. Daca specificatiile vehiculate...

In cazul in care nu stiati, mult-asteptatul telefon Nokia N82 se lanseaza astazi, iar printr-o "greseala" primele poze oficiale ale terminalului sunt disponibile pe site-ul celor de la Nokia mai devreme decat ar fi trebuit.

Daca specificatiile vehiculate de site-urile de specialitate sunt adevarate, avem de-a face cu un Nokia N82 extrem de promitator, un terminal care va deveni preferatul fanilor Nokia. Handsetul include o camera de 5 megapixeli dotata cu autofocus, GPS, Bluetooth, Wi-Fi, 3G si toate beneficiile unui smartphone care se axeaza pe platforma S60. Chiar si aplicatia N-Gage, destinata gamerilor si magazinul de muzica al celor de la Nokia sunt disponibile pe acest "hit" mobil.

O imbunatatire considerabila fata de celelalte terminale bazate pe S60 este display-ul auto-rotativ. Aceasta functie isi face aparitia in orice aspect al interfatei telefonului, initiind modul landscape de indata ce handsetul este intors cu 90 de grade. Controversata tasta multimedia este inclusa pe lista de specificatii din nou, iar meniul multimedia este identic cu cel prezent la modelul Nokia N81. Se pare ca Nokia N95 si-a gasit in sfarsit "nasul" in lumea super-smartphone-urilor.

Va vom tine la curent cu detalii despre N82, astepand cu nerabdarea lansarea de maine a terminalului.


⚡ Pentru cei care încă nu folosesc Cloud (Dropbox mai exact)! Acesta e un serviciu online gratuit (există și varianta cu plată) prin intermediul căruia puteți stoca și împărtăși fișierele aflate pe PC/ Laptop cu telefonul, tableta ori alte persoane. Sincronizarea se realizează automat și puteți face chiar backup la fotografii și clipuri de pe telefon, care astfel vor putea fi văzute direct pe calculator. Practic e imposibil să mai pierdeți astfel conținutul important de pe telefon, dacă se întâmplă ceva cu acesta. Are de altfel sute de astfel de utilități. De exemplu la Mobilissimo îl folosim pentru a partaja mostrele foto și capturile de ecran pentru reviews. Faza e că la mod gratuit spațiul de stocare în cloud este limitat și ne-ar prinde bine câțiva MB în plus. Noroc că Dropbox oferă 500 MB spațiu gratuit în plus când cineva se înregistrează la acest serviciu. Cei 500 MB îi primim atât noi, cât și noul înregistrat, dar doar folosind acest link: https://db.tt/IoekmqRiBg Practic în afară de cei 2 GB inițiali, dacă vă înregistrați prin linkul de mai sus, mai obțineți 500 MB și ajungeți la 2,5 GB din prima. :)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×