Samsung Galaxy Note 7 are scannerul de iris confirmat, va fi produs de către firma Patron

1.923 ori
<b>Samsung Galaxy Note 7 are scannerul de iris confirmat, va fi produs de către firma Patron</b>Una dintre dotările vehiculate anterior pentru phablet-ul Samsung Galaxy Note 7 era și scanner-ul de iris, dotare ce ar fi fost deja confirmată. Aparent, această componentă specială va fi produsă de către

Samsung Galaxy Note 7 s-a implantat deja în conştiinţa colectivă ca nume oficial pentru phabletul Samsung Galaxy Note de următoare generaţie, iar acum începem să obţinem o imagine clară a puzzle-ului prin scăpări de dotări. Se reconfirmă faptul că handsetul va avea un scanner de iris şi aflăm şi producătorul său.

Recent aflam că phabletul va avea un ecran cu muchii curbate, în stilul modelelor Edge, pe care vom putea scrie cu stylusul S Pen . Scannerul de iris ar fi apărut cu o menţiune într-o versiune de software beta recent. Producătorul corean Patron a câştigat licitaţia pentru a furniza componentele necesare acestei metode de autentificare.

Patron ar fi câştigat licitaţia cu luni în urmă, dar informația apare abia acum şi ei vor fi furnizor unic pentru senzor. Galaxy Note 7 ar urma să debuteze pe 2 august într-un eveniment organizat la New York, dacă scăpările recente merită crezute. Revenind la scannerul de iris, acesta va fi capabil să recunoască 266 de trăsături ale unui iris uman, faţă de cele 40 recunoscute de un scanner de amprente. Asteptăm acum și hackerii care vor trece de această metodă de securitate. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×