Nokia 8800 Arte si Sapphire Arte, pentru utilizatorii cu buzunare largi

Autor:  | Publicat în:  Nokia 6.408 ori
<b>Nokia 8800 Arte si Sapphire Arte, pentru utilizatorii cu buzunare largi</b>Sunteti un consumator constient de nevoia de stil in orice domeniu? Ei bine, atunci Nokia 8800 Arte si varianta Sapphire Arte vi se vor potrivi de minune. Terminalele 3G vor fi disponibile la preturi prohibitive, Arte costand 1000 de euro, in vreme ce...

Sunteti un consumator constient de nevoia de stil in orice domeniu? Ei bine, atunci Nokia 8800 Arte si varianta Sapphire Arte vi se vor potrivi de minune.

Terminalele 3G vor fi disponibile la preturi prohibitive, Arte costand 1000 de euro, in vreme ce Sapphire Arte va va obliga sa scoateti din buzunar 1150 de euro. Handseturile stilate vor livrate norocosilor posesori incepand cu cel de-al patrulea trimestru al acestui an, respectiv primul trimestru al anului viitor. Pe lista de feature-uri ale acestor terminale de lux se afla un display OLED QVGA cu diagonala de 2.0 inch si o camera de 3.2 megapixeli.

De asemenea Arte si Sapphire Arte sunt dotate cu o memorie interna de 1GB, un strat anti-amprenta atat pe metal, cat si pe sticla si o husa de piele care va mentine telefoanele curate. Un feature extrem de util va permite posesorilor acestor handseturi sa le seteze pe modul "silentios", doar intorcandu-le cu cateva zeci de grade. Noile telefoane Nokia vor fi livrate impreuna cu un headset Bluetooth BH-803, care foloseste tehnologia de anulare a zgomotului de fond, astfel ca veti detasa de soaptele invidioase produse de non-posesorii unor astfel de bijuterii exclusiviste.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×