Telefonul HTC Touch Cruise, dotat cu GPS, devine oficial

3.394 ori
<b>Telefonul HTC Touch Cruise, dotat cu GPS, devine oficial</b>HTC tocmai a anuntat modelul sau Touch Cruise, terminal care foloseste interfata TouchFLO, de aici si prima parte a numelui sau. Particula "Cruise" face aluzia la faptul ca handsetul incorporeaza un GPS. Cel de-al treilea membru al familiei HTC Touch...

HTC tocmai a anuntat modelul sau Touch Cruise, terminal care foloseste interfata TouchFLO, de aici si prima parte a numelui sau. Particula "Cruise" face aluzia la faptul ca handsetul incorporeaza un GPS.

Cel de-al treilea membru al familiei HTC Touch suporta conectivitate HSDPA, WiFi, Bluetooth si raspunde cerintelor fotografilor amatori prin intermediul unei camere de 3 megapixeli. Spatiul de stocare poate fi oricand marit cu ajutorul cardurilor de memorie microSD, in vreme ce display-ul cu care soseste Cruise este unul touchscreen cu diagonala de 2.8 inch.

Noul HTC Touch ruleaza sistemul de operare Windows Mobile 6 si include software-ul navigational TomTom Navigator 6, exploatand la maxim capacitatea GPS-ului sau. Terminalul va fi disponibil in aceasta luna la toti distribuitorii europeni sau "la liber" prin intermediul HTC. Acest handset este un quad-band GSM, din cate se pare, iar singurul sau dezavantaj major este deocamdata faptul ca nu cunoastem inca tara in care se va lansa mai intai.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×