Telefonul HTC Touch Cruise, dotat cu GPS, devine oficial

Autor:  | Publicat în:  HTC 3.344 ori
<b>Telefonul HTC Touch Cruise, dotat cu GPS, devine oficial</b>HTC tocmai a anuntat modelul sau Touch Cruise, terminal care foloseste interfata TouchFLO, de aici si prima parte a numelui sau. Particula "Cruise" face aluzia la faptul ca handsetul incorporeaza un GPS. Cel de-al treilea membru al familiei HTC Touch...

HTC tocmai a anuntat modelul sau Touch Cruise, terminal care foloseste interfata TouchFLO, de aici si prima parte a numelui sau. Particula "Cruise" face aluzia la faptul ca handsetul incorporeaza un GPS.

Cel de-al treilea membru al familiei HTC Touch suporta conectivitate HSDPA, WiFi, Bluetooth si raspunde cerintelor fotografilor amatori prin intermediul unei camere de 3 megapixeli. Spatiul de stocare poate fi oricand marit cu ajutorul cardurilor de memorie microSD, in vreme ce display-ul cu care soseste Cruise este unul touchscreen cu diagonala de 2.8 inch.

Noul HTC Touch ruleaza sistemul de operare Windows Mobile 6 si include software-ul navigational TomTom Navigator 6, exploatand la maxim capacitatea GPS-ului sau. Terminalul va fi disponibil in aceasta luna la toti distribuitorii europeni sau "la liber" prin intermediul HTC. Acest handset este un quad-band GSM, din cate se pare, iar singurul sau dezavantaj major este deocamdata faptul ca nu cunoastem inca tara in care se va lansa mai intai.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×