Navighează și pe Windows Phone cu aplicația Navigon prezentată la IFA 2011 (Video)

Autor:  | Publicat în:  Windows Phone 1.506 ori
<b>Navighează și pe Windows Phone cu aplicația Navigon prezentată la IFA 2011 (Video)</b>IFA 2011 a inclus nu doar prezentări de hardware, ci și de software, cum este cazul versiunii softului navigațional Navigon pentru Windows Phone. Puteți vedea această soluție de navigație în clipul video de mai jos, în acțiune la Berlin. &nbsp;...

IFA 2011 a inclus nu doar prezentări de hardware, ci și de software, cum este cazul versiunii softului navigațional Navigon pentru Windows Phone. Puteți vedea această soluție de navigație în clipul video de mai jos, în acțiune la Berlin.

Aplicația arată bine și păstrează toate funcțiile pe care le-ați văzut pe softul omonim de pe iOS. Printre acestea se numără și hărți preinstalate, navigare turn by turn cu ghidare vocală, ghidare vizuală în trafic, informații live din trafic și redirecționare automată. în plus, aveți la dispoziție și funcția Reality Scanner, care vă oferă punctele de reper și destinațiile apropiate, atunci când mergeți pe jos.

Prețul variantei WP7 de Navigon este de 79.99 euro, adică 114 dolari, nu foarte departe de cel al softului pentru iPhone. Interesant e faptul că Navigon costă doar 49.99 dolari în SUA, evident asta datorită teritoriului mai mic ce trebuie acoperit, față de întreaga Europă. Deocamdată nu avem o dată de lansare, cel puțin nu alta decât "până la finalul anului".

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×