Nokia N9 nu se lansează În Marea Britanie, Franța și Germania... dar În România da!

2.399 ori
<b>Nokia N9 nu se lansează În Marea Britanie, Franța și Germania... dar În România da!</b>E interesantă alegerea celor de la Nokia... Astfel, după închiderea magazinului online din Marea Britanie, vine o nouă măsură care neglijează această piață, finlandezii decizând să nu vândă modelul N9 în UK și nici în Germania și...

E interesantă alegerea celor de la Nokia... Astfel, după închiderea magazinului online din Marea Britanie, vine o nouă măsură care neglijează această piață, finlandezii decizând să nu vândă modelul N9 în UK și nici în Germania și Franța.

Lista de țări care vor primi primul telefon MeeGo este totuși una destul de amplă și include din fericire și România. Iată și celelalte țări în care se va comercializa terminalul: Australia, Austria, Bulgaria, China, Croația, Finlanda, Grecia, Hong Kong, Ungaria, Malaezia, Noua Zeelandă, Portugalia, Polonia, Rusia, Arabia Saudită, Serbia, Singapore, Slovenia, Suedia, Elveția, Vietnam, Emiratele Arabe Unite.

în prealabil aflam că N9 va costa 465 de euro în varianta de 16GB și 528 de euro în cea de 64GB, iar speculațiile afirmă că vom vedea acest model pe piață din toamnă. Deja în Suedia există informații că primul telefon Meego va fi în magazine în septembrie. în ce privește neglijarea Marii Britanii, Franței și Germaniei, se pare că Nokia a ales ca strategie lansarea în țările vestice a primelor modele Windows Phone Mango, în vreme ce restul lumii are acces la N9.

Cum rămâne cu fanii lui Nokia/MeeGo din țările vestice totuși?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×