Motorola XOOM Unboxing - scoatem din cutie tableta "Nexus" a lui Honeycomb (Video)

1.958 ori
<b>Motorola XOOM Unboxing - scoatem din cutie tableta "Nexus" a lui Honeycomb (Video)</b>Motorola XOOM a reprezentat debutul sistemului de operare Honeycomb (Android 3.0) și producătorul său și-a pus mari speranțe în această tabletă. Ei bine, noi suntem aici pentru a afla dacă terminalul este sau nu ce și-a propus creatorul său....

Motorola XOOM a reprezentat debutul sistemului de operare Honeycomb (Android 3.0) și producătorul său și-a pus mari speranțe în această tabletă. Ei bine, noi suntem aici pentru a afla dacă terminalul este sau nu ce și-a propus creatorul său. Astfel, vom testa tableta în următoarele zile, dar până atunci iată experiența de unboxing a gadgetului oferit în teste de către evoMAG.ro.

Motorola XOOM ne-a fost oferit în varianta cu 32GB memorie internă, iar tableta cu ecran de 10.1 inchi și Android 3.0 vine la pachet cu un manual, cablu USB și un încărcător din 2 părți componente. Din start am remarcat faptul că XOOM face parte din "categoria grea" de device-uri, cântărind 730 de grame.

Vă reamintim că acest model a avut anumite privilegii, precum faptul că a fost prima tabletă care a primit actualizarea la Android 3.1. Să fie acest terminal și destinat primei actualizări la Ice Cream Sandwich aka Android 4.0? Până atunci avem la dispoziție câteva zile de teste, iar în clipul din acest articol puteți vedea animația de boot a lui XOOM, tastatura sa virtuală și interfața sa.

Motorola XOOM

Interesantă plasarea butonului ON/OFF imediat lângă camera, deci în partea din spate...

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×