Nokia N9 sosește În curând În Italia; ne apropiem de lansare?

1.692 ori
<b>Nokia N9 sosește În curând În Italia; ne apropiem de lansare?</b>Deși în iunie odată cu debutul lui Nokia N9&nbsp;nu am primit informații exacte despre data sa de lansare sau preț, iată că treptat-treptat detaliile încep să apară. După ce am aflat că în Suedia telefonul ar putea debuta în septembrie, iar...

Deși în iunie odată cu debutul lui Nokia N9 nu am primit informații exacte despre data sa de lansare sau preț, iată că treptat-treptat detaliile încep să apară. După ce am aflat că în Suedia telefonul ar putea debuta în septembrie, iar Nokia ne-a confirmat un preț de 660 de dolari pentru cea mai ieftină versiune a terminalului, din Italia ne vine încă o veste despre N9.

Astfel, un blog din peninsulă ne informează N9 a fost adăugat la lista oficială de telefoane Nokia care vor fi lansate în curând. Interesant e faptul că N9 nu va sosi în unele țări, precum SUA sau Marea Britanie, care nu erau menționate pe lista de țări în care primul telefon MeeGo va fi vândut. Nici Italia nu se afla pe listă și iată totuși aceasta mențiune pe un site oficial.

Nu cu mult timp în urmă am avut ocazia să pun mâna pe un prototip al acestui telefon și trebuie să recunosc că N9 este un model inovator și foarte atractiv. Cu o interfață bazată pe swipe și specificații ce includ până la 64 GB memorie internă, 1 GB RAM și un procesor de 1 GHz telefonul cu greutate de 135 de grame are toate atributele unui viitor hit. Carcasa din material policarbonat și camera frontala plasata în mod inedit in partea de jos sunt motive în plus să ne placă acest nou venit.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×