Nokia N900, prima fotografie oficiala; Nokia N97 Mini, in primul review online

Autor:  | Publicat în:  Nokia 4.633 ori
<b>Nokia N900, prima fotografie oficiala; Nokia N97 Mini, in primul review online</b>Dupa o perioada relativ lunga de acalmie, in care nu prea am avut de-a face cu lansari de terminale Nokia sau scapari de informatii in legatura cu viitoare&nbsp; handseturi ale companiei, iata ca finlandezii genereaza cele mai interesante stiri ale zilei....

Dupa o perioada relativ lunga de acalmie, in care nu prea am avut de-a face cu lansari de terminale Nokia sau scapari de informatii in legatura cu viitoare  handseturi ale companiei, iata ca finlandezii genereaza cele mai interesante stiri ale zilei. De parca faptul ca Nokia a anuntat un mini laptop nu era de ajuns, a aparut acum si prima imagine oficiala cu terminalul Nokia N900, pe care il puteti admira mai jos.

In plus, cei de la Mobile Review au facut un preview detaliat al lui Nokia N97 Mini, depistand deosebirile si asemanarile dintre acesta si modelul initial. Va reamintim ca Nokia N900, zis si Rover sau RX51 este un Internet Tablet foarte promitator,  bazat pe platforma Maemo 5.

Ca de obicei, rusii de la Mobile Review au publicat recenzia unui terminal (de aceasta data N97 Mini), inainte de lansarea sa comerciala. Prin intermediul sau aflam ca ca noul model este putin mai mic decat N97, vine cu un display cu dimensiuni reduse, in comparatie cu acesta, o tastatura QWERTY mai mica si  mai putin performanta, dar si o memorie de doar 8 GB, versus cea de 32 GB a lui N97.

Nokia N900

Aflam si ca modelul Mini incorporeaza o camera a carei lentila nu este acoperita si ca aceasta varianta mai mica de N97 suporta scrolling kinetic, care va sosi si pe  modelul initial printr-un firmware lansat in septembrie. In cele din urma, rusii ne informeaza ca Nokia N97 Mini va fi cu 100 de euro mai ieftin decat N97, iar acest terminal plus N900 vor fi anuntate in cadrul evenimentului Nokia World 2009, care se va desfasura intre 2 si 3 septembrie.

Nokia N900

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×