Nokia N900 Rover, Internet tabletul pe care il asteptam?

Autor:  | Publicat în:  Nokia 5.114 ori
<b>Nokia N900 Rover, Internet tabletul pe care il asteptam?</b>Aflam ieri dimineata ca autoritatea americana FCC tocmai a aprobat un terminal misterios, Nokia-RX51. Ei bine, acest cod are acum asociat si un produs, Nokia N900 Rover, mult-asteptatul Internet Tablet al finlandezilor. Gratie site-ului kaskus.us, avem...

Aflam ieri dimineata ca autoritatea americana FCC tocmai a aprobat un terminal misterios, Nokia-RX51. Ei bine, acest cod are acum asociat si un produs, Nokia N900 Rover, mult-asteptatul Internet Tablet al finlandezilor. Gratie site-ului kaskus.us, avem imagini in premiera cu acest super tablet.

Incredibilele imagini cu Nokia Rover dovedesc ca producatorul finlandez ramane inca in cursa pe piata terminalelor performante, oferind solutii mobile foarte promitatoare pentru cei carora un netbook li se pare prea mare. N900 incorporeaza un display touchscreen de 3.5 inchi, cu rezolutie de 800 x 480 pixeli, o camera de 5 megapixeli cu lentila Carl Zeiss si o tastatura full QWERTY.

Nokia Rover mai vine si cu GPS, suport WiFi si Bluetooth, iar la capitolul software troneaza Maemo 5 OS, platforma dezvoltata in secret de Nokia. Din pacate nu avem o confirmare oficiala a terminalului, cel putin nu inca, dar Nokia nu va lasa sa treaca neobservata aceasta scapare.

Nokia N900 Rover

Nokia N900 Rover

via gsmdome

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×