Nokia N900 ruleaza acum Android, intr-o varianta evoluata (Video)

Autor:  | Publicat în:  Nokia 1.740 ori
<b>Nokia N900 ruleaza acum Android, intr-o varianta evoluata (Video)</b>Va prezentasem cu ceva timp in urma un port al lui Android pentru faimosul terminal Nokia N900 si se pare ca acest proiect a evoluat destul de mult. Astfel, dupa cum puteti vedea si in clipul de mai jos, N900 beneficiaza acum de majoritatea functiilor de...

Va prezentasem cu ceva timp in urma un port al lui Android pentru faimosul terminal Nokia N900 si se pare ca acest proiect a evoluat destul de mult. Astfel, dupa cum puteti vedea si in clipul de mai jos, N900 beneficiaza acum de majoritatea functiilor de baza oferite de acest OS.

Handsetul poate efectua apeluri si suporta conexiuni tip date, iar finalizarea portului nu este departe, astfel ca ne asteptam la o lansare neoficiala in curand. Ramane de vazut ce va avea Nokia de zis atunci cand va afla de aceasta initiativa... Suntem curiosi daca utilizatorii lui N900 vor ramane fideli platformei Maemo sau vor trece la Android, in special daca vor beneficia de Froyo.

Avantajul principal al lui Maemo este sistemul sau avansat de multitasking, care trece la un nivel si mai avansat in cazul platformei MeeGo. Este remarcabil faptul ca N900 reuseste sa fie apreciat chiar si la atat de mult timp dupa lansarea sa si speram ca Nokia sa produca terminale cel putin la fel de performante si pe viitor, cum ar fi promitatorul N9.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×