Nokia N900 surprinde placut la capitolul gaming, prin TV out (Video)

Autor:  | Publicat în:  Nokia 1.929 ori
<b>Nokia N900 surprinde placut la capitolul gaming, prin TV out (Video)</b>Dupa ce Nokia era un nume asociat doar cu jocul Snake prin anii '90, brandul finlandez a intrat pe piata jocurilor mobile prin intermediul platformei N-Gage, pentru ca apoi sa concureze cu iPhone si PSP si sa piarda in fata acestora. Totusi, noile...

Dupa ce Nokia era un nume asociat doar cu jocul Snake prin anii '90, brandul finlandez a intrat pe piata jocurilor mobile prin intermediul platformei N-Gage, pentru ca apoi sa concureze cu iPhone si PSP si sa piarda in fata acestora. Totusi, noile produse, precum handsetul N900 arata ca Nokia nu a pierdut total segmentul de gaming pe mobil.

Doua dintre titlurile create special pentru terminale Nokia cu ecran touch sunt Global Race si Bounce, ultimul putand fi vazut in actiune pe noul handset N900 in clipul video de mai jos. Global Race este un joc de curse, bazat pe accelerometru si oferindu-i utilizatorului posibilitatea de a vira prin intermediul acestuia.

Grafica sa este destul de impresionanta, dar gameplay-ul tinde sa plictiseasca. Bounce este un titlu mai putin sofisticat, el fiind bazat pe o bila rosie, care trebuie ghidata prin tot soiul de medii, cu ajutorul accelerometroului telefonului, evitand capcane si inamici. Observati in ce fel arata grafica jocului prin TV out de pe Nokia N900 si speram ca acesta este doar inceputul si ca potentialul platformei Maemo la capitolul gaming este mai mare.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×