Nokia N95 8GB primeste un update de firmware - Auto Rotatia Display-ului inclusa

4.104 ori
<b>Nokia N95 8GB primeste un update de firmware - Auto Rotatia Display-ului inclusa</b>Telefonul Nokia N95 8GB va primi un upgrade de firmware, conform celor de la Symbian Freak. Versiunea de firmware 20.0.016 va fi disponibila pentru instalare la toate punctele de service Nokia. Imbunatatirile fata de versiunea precedenta includ un sistem...

Telefonul Nokia N95 8GB va primi un upgrade de firmware, conform celor de la Symbian Freak. Versiunea de firmware 20.0.016 va fi disponibila pentru instalare la toate punctele de service Nokia.

Imbunatatirile fata de versiunea precedenta includ un sistem de rotire automata a ecranului si suport pentru o noua memorie, plus WLAN, Bluetooth si USB, care au primit imbunatatiri la capitolul stabilitate. Exista si modificari la sectiunea galerie de imagini, permitandu-i acesteia sa suporte cu usurinta un numar mai mare de fisiere. Si browserul beneficiaza de imbunatatiri, in cazul apelurilor vocale initiate din pagina WAP, dar si functionalitatea video a fost upgradata, in cazul clipurilor embedduite.

De asemenea, posesorii unui Nokia N95 8GB vor putea sa trimita emailuri printr-un plugin flash, care functioneaza acum mai bine. Mailurile in format HTML functioneaza fara probleme pe serverul Gmail IMAP, in vreme ce telefonul Nokia a primit si imbunatatiri de conectivitate si voicemail. In cele din urma, trebuie sa aflati ca acum puteti sterge toate contactele din agenda telefonului, chiar daca aveti mai mult de 6000 de contacte.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×