Jocul Age of Empires III, acum si pe telefonul mobil

Autor:  | Publicat în:  Jocuri 2.955 ori
<b>Jocul Age of Empires III, acum si pe telefonul mobil</b>Age of Empires III se lanseaza in premiera sub forma de joc pentru telefonul mobil. Transformat din varianta originala intr-un titlu mobil al celor de la Glu si Microsoft, AOE III Mobile este un prequel al variantei de PC si permite gamerilor sa se lupte...

Age of Empires III se lanseaza in premiera sub forma de joc pentru telefonul mobil. Transformat din varianta originala intr-un titlu mobil al celor de la Glu si Microsoft, AOE III Mobile este un prequel al variantei de PC si permite gamerilor sa se lupte cu Imperiul Otoman.

Veti controla cavalerii Sfantului Ioan, protejand Europa de Vest impotriva Imperiului Otoman si veti beneficia de o experienta RTS, in varianta mobila. Eternele resurse vor fi prezente, impreuna cu elemente strategice, care va vor ajuta sa cuceriti colonii rivale si sa construiti un imperiu invincibil. Ca si in jocul pentru PC, veti putea folosi puncte de experienta castigate in batalie pentru a obtine suport de la orasul-mama pentru extra resurse si unitati.

Age of Empires III Mobile ofera ore intregi de gaming, incluzand 15 campanii (nivele), cu 11 unitati diferite pe care le veti controla si 8 tipuri de cladiri in 3 ere diferite. Prin intermediul sistemului intuitiv de control puteti controla mai bine infanteria, punand pauza in timpul gameplay-ului. Alegeti modul Skirmish sau Campaign pentru a va confrunta cu Imperiul Otoman si beneficiati de acest joc chiar acum prin operatorii europeni si americani.

Descarcati Age of Empires III de aici!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×