Nokia N95 a fost premiat

Autor:  | Publicat în:  Nokia 1.916 ori
<b>Nokia N95 a fost premiat</b>Nokia N95 a primit titlul de "Telefonul European Media al anului 2007-2008", o distinctie care confirma pozitia importanta a terminalului in ierarhia telefoanelor mobile. Premiul este rezultatul voturilor membrilor EISA (European Imaging and Sound...

NokiaN95 a primit titlul de "Telefonul European Media al anului 2007-2008", o distinctie care confirma pozitia importanta a terminalului in ierarhia telefoanelor mobile.

Premiul este rezultatul voturilor membrilor EISA (European Imaging and Sound Association), asociatie de top cand vine vorba de bunuri electronice destinate consumului de masa. In cadrul speechului tinut de membrii EISA in favoarea castigatorului se mentiona faptul ca N95 este un excelent terminal destinat comunicarii si metoda ideala de a fi mereu la curent cu ce se intampla in jurul tau.

Se pare ca presedintele Romaniei a ales bine, utilizand un astfel de terminal premiat pentru a-si satisface nevoia de tehnologie de varf. Va lua N95 toate premiile acestui an? Cu siguranta Sony Ericsson vor avea ceva de spus, lansand numeroase noi terminale, care sa rivalizeze cu N95. Evident, nu putem uita de Apple iPhone, probabil telefonul cel mai comparat cu N95, dupa cum puteti constata si din aceasta comparatie a celor doua.

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×